На Львівщині відновили рух приміських поїздів. Відео

3171 0
Завтра зі Львова курсуватимуть ще 8 поїздів.
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

Від сьогодні, 25 червня, відновили рух приміських поїздів до Львова. Зокрема, поїхати вже можна до Ходорова, Самбора, Шкла, Сянок, Стрия, Лаавочного тощо. Завтра зі Львова курсуватимуть ще 8 поїздів.

Пасажири електропоїзда Львів – Самбір у стрімі Tvoemisto.tv кажуть, що цього добиратися було складніше, оскільки автобуси надто малі для того, аби перевозити всіх охочих. Люди їздили власними авто, деякі попутними машинами, короткі відстані йшли пішки. А добиратися до Львова деяким доводилося щодня.

Читайте також: SkyUp запускає прямі рейси зі Львова в Херсон та Одесу. Розклад, вартість

Залізничний транспорт, за їхніми словами, має всі комфортні умови для проїзду, і тут більше свіжого повітря й можна дотриматися всіх обмежень карантину.

Нагадаємо, з 18 березня через пандемію коронавірусу в Україні скасували міжобласне та міжнародне залізничне сполучення. 20 травня Кабмін дозволив відновити роботу транспорту, але за певних умов.

Додамо, що карантин в Україні запровадили з 12 березня через пандемію коронавірусу. Тривати він має щонайменше до 31 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!