На Львівщині відремонтували частину гірської дороги. Карта

2994 0
Підрядник завершив ремонтні роботи на ділянці дороги Славське-Хащованя, що у Сколівському районі. Нині відновили понад 5 км асфальтового покриття. Про це повідомив голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун, – інформує прес-служба ЛМР.
фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

фото: dt.ua, lifedon.com.ua, dr.ck.ua

«Нам вдалось відновити асфальт на ділянці, котра відкриває доступ до відпочинкових комплексів Сколівщини, зокрема таких як "Захар Беркут". Вже у наступному році ми готуємось відремонтувати частину траси від села Хащованя до межі із Закарпатською областю, що значно покращить транспортне сполучення та сприятиме розвиткові туризму обох регіонів», – розповів керівник району.

Читайте також: На Львівщині триває ремонт траси Київ–Чоп. Де вже проклали асфальт?

На цій ділянці дорожники майже завершили укладання нижнього вирівнюючого шару асфальтобетону. Залишається лише покласти кінцевий верхній шар асфальту. Через відсутність сприятливих погодних умов ці роботи продовжать вже навесні 2016 року.

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!