На Львівщині відремонтували дорогу Самбір – Турка. Фото, відео. Доповнено

11692 0
Дорога між Львовом та Самбором є однією з найбільш пріоритетних цього року.
фото: Андрій Титаренко

фото: Андрій Титаренко

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv Роман Кокотайло, начальник управління дорожнього господарства та інфраструктури Львівської ОДА, на фото – відремонтована гірська частина дороги Самбір – Турка.

«Ремонт 82-х кілометрів дороги від Самбора до кордону із Закарпатською областю розпочався минулого року. Цього року завершили роботи по організації безпеки дорожнього руху, намалювали розмітку, встановили водовідведення, бар’єри та огорожі», – розповів він.

За його словами, цьогоріч також розпочали ремонт ділянки від Львова до Самбора. Із 61-го кілометра поклали 7 кілометрів верхнього шару: «Роботи триватимуть, доки дозволятиме погода. Імовірно, продовжимо вже наступного року. Є проблемна ділянка у межах населеного пункту Луки. Зараз працюємо там».

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Автор фото: Андрій Титаренко

Відео опубліковане рік тому

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Нагадаємо, у травні Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала договір з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на послуги з поточного середнього ремонту 62,55 км дороги державного значення Н-13 Львів – Самбір – Ужгород за 740,39 млн грн. Йдеться про ремонт шляху на ділянці км 10+200 – км 72+757 Львівської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!