На Львівщині відремонтували дорогу за понад 125 млн гривень

3504 0
Відремонтували відрізок майже 20 кілометрів дороги Перемишляни – Чемеринці – Плугів.
Фото: зі сторінки Юрія Бучка

Фото: зі сторінки Юрія Бучка

На Львівщині відрмеонтували майже 20 кілометрів дороги Перемишляни – Чемеринці – Плугів за 125, 8 мільйонів гривень. Про це на своїй сторінці повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова. До містечка з чудотворною іконою

«В межах ремонту на ділянці від с.Боршів до с. Дунаїв через с. Чемеринці виконали роботи з розпушення існуючого покриття, влаштування нової основи, влаштували два шари асфальтобетонного покриття, барєрне огородження та нанесли розмітку та встановили нові дорожні знаки», – зазначив Юрій Бучко.

На виконання робіт витратили 125,8 млн гривень коштів державного дорожнього фонду, пише затупник голови ЛОДА. 

Відтпер належне сполучення матимуть мешканці населиних пунктів Виписки, Чемиринці, Дунаїв, Біле, Кучерівка, Вишнівчик та Підсмереки. 

«Такий маштабний ремонт дороги Перемишляни - Чемеринці - Плугів не виконувався з часу її будівництва в 60 роках минулого століття», – додав Юрій Бучко. 

Читайте також: До Глинян, де знаходитья музей килимарства, ремонтують дорогу

Нагадаємо, що на Львівщині ремонтують дорогу Заставне – Глиняни. Роботи розпочали у містечку Глиняни, де розташований єдиний в Україні музей ткацтва та килимів. Цьогоріч планують відремонтувати 2,2 км шляху. Наразі тривають підготовчі роботи, після того дорожники влаштують нову основу, асфальтобетонне покриття та пішохідні доріжки в межах населеного пункту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!