На Львівщині відремонтували прикордонну дорогу Яворів – Грушів. Фото, відео

1946 0
Її ремонт відкладали кілька років через бюрократичні погодження кредиту уряду Польщі на рівні Кабміну.
фото: скріншот відео лода

фото: скріншот відео лода

На Львівщині відремонтували прикордонну дорогу Яворів – Грушів, роботи на якій виконували за кошти Польщі та у межах програми «Велике будівництво».

Її ремонт відкладали кілька років через бюрократичні погодження кредиту уряду Польщі на рівні Кабміну. Роботи вдалось розпочати рік тому, у серпні.

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

Протяжність дороги становить 19,5 км, а вартість – 7 млн. євро. Її ремонтували за польський кредит у межах програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні». Польща надає Україні кредит під 0,15% річних.

Читайте також: Кабмін виділить кошти на модернізацію і реконструкцію трьох пунктів пропуску на Львівщині

Нагадаємо, цього року розпочнуть капітальний ремонт автомобільної дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка довжиною майже 43 км. Йдеться про анонсовану президентом України Дорогу Єдності М-30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!