На Львівщині відремонтують дорогу до Стрия

2977 0
Відремонтують ділянку траси державного значення Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Черговою проблемою незадовільного, а подекуди фактично аварійного стану доріг на Львівщині, є ділянка від м. Самбір до м. Дрогобич, автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, загальна протяжність котрої становить 97,1 км (в межах Дрогобицького району – 26,6 км та Самбірського району — 21,3).

Читайте також: Відкриття перехрестя вул. Мечникова – Личаківська відтермінували

Зокрема, в межах Самбірського району (на ділянці від м. Самбір до м. Дрогобич) ДП «Львівський облавтодор» провів ремонтні роботи по ліквідації ямковості ін'єкційно-струменевим методом і методом поверхневої обробки. В межах Дрогобицького району в порядку експлуатаційного утримання генпідрядник ДП «Львівський облавтодор» із залученням субпідрядних організацій в найближчий час розпочне ремонт цієї ділянки дороги. Проведуть регенерацію та розпушування наявого покриття, яке надалі слугуватиме основою для влаштування асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з поточного середнього ремонту.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Служба автомобільних доріг працює над оголошенням тендеру на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту ділянки від Самбора до Дрогобича (км 49+689 - км 78+591), загальною протяжністю 28,9 км, який відбудеться в найближчий час, інформує прес-служба відомства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!