На Львівщині відремонтують дорогу Золочів – Красне

2645 0
Цього року на роботу виділили 40 мільйонів гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині розпали ремонт автомобільної дороги О140701 Золочів — Красне, на ремонт якої цього року з державного фонду виділили 40 млн грн. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«За ці кошти плануємо влаштувати нову основу та двошарове асфальтобетонне покриття між селами Гончарівка і Пачапи. На ділянці між населеними пунктами Красне та Скварява буде влаштовано узбіччя», – каже він. 

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

За його словами, зараз на завершенні роцедура закупівлі з поточного ремонту дороги О140103 Ясенів — Золочів на ділянці в межах с.Грабово. На ремонт цієї дороги з державного дорожнього фонду передбачено майже 35 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що у Львові оголосили процедуру закупівлі на капітальний ремонт дороги загального користування Турка – Лопушанка, яка веде до пункту пропуску Лопушанка – Міхновець. 

«Дорогу ремонтуватимемо на двох ділянках - від Турки до села Вовче та від Вовчого до Лопушанки. Вона є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до перспективного пункту пропуску Лопушанка-Міхновець», – зазначив Юрій Бучко.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!