Політична реклама

На Львівщині відремонтують одну з найгірших доріг

3031 0
Автодорогу Броди–Червоноград ремонтуватимуть вже цього року. Служба автомобільних доріг Львівської області за погодженням із Львівською ОДА подала до Кабінету Міністрів України пропозиції про виділення 6 млн грн на ремонт дороги Броди-Червоноград.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко, інформує Zik.

«Кошти необхідні передусім на цю автодорогу, враховуючи її жахливий стан. Також Служба автомобільних доріг області додатково звернулася до Укравтодору про виділення ще 18,5 млн грн», – сказав Ю. Лазаренко.

Він додав, що на одній із ділянок дороги Броди-Червоноград процедуру тендерної закупівлі вже проведено. Якщо не буде зауважень Міністерства фінансів України, то договір для початку ремонту дороги (з 53 по 57 км) буде укладено з 15 до 20 травня цього року.

На іншій ділянці (з 45 по 49 км) буде проведено процедуру тендерної закупівлі, і роботи розпочнуться не раніше третьої декади липня 2014 року.

«У жалюгідному стані не тільки Броди-Червоноград, але й дороги Львів-Луцьк, Львів-Тернопіль, Броди-Тернопіль, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград- Жовква, Нижанковичі-Старий Самбір-Дрогобич, дорога Червоноград – Сокаль. Нам вдалося включити в перелік, який на затвердженні в Кабміні, і дорогу Червоноград-Сокаль. На її ремонт цього року повинно бути виділено 1,5 млн грн, вкінці квітня проситимемо додатково ще 8 млн грн», – зазначив начальник Служби автодоріг області.

За його словами, мінімальна потреба Львівської області для ремонту доріг загального користування станом на сьогодні становить 436 млн грн. Враховуючи критичний стан виконання Державного бюджету, Укравтодор запропонував виділити Львівській області лише 122,6 млн. гривень. Перелік доріг, які пропонується відремонтувати на цю суму, перебуває на розгляді в уряді.

Нагадаємо, 25 квітня на Львівщині відбувся автопробіг дорогою "Броди - Радехів". Його організували, щоб привернути увагу до поганого стану цієї ділянки дороги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!