Політична реклама

На Львівщині відремонтують одну з найгірших доріг

1413 0
Дорогу Р-15 Ковель–Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква включено у перелік об’єктів, які цього року ремонтуватимуть.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Володимир Харчук, цю автомобільну дорогу розділено на чотири ділянки: перша ділянка – це межа Волинської області – с.Острів, друга – від Червонограда до с. Соснівка, третя – с. Соснівка – м. Великі Мости, четверта – м. Великі Мости.

«На ділянці від с.Соснівка до м. Великі Мости потрібно здійснювати повну заміну покриття разом з нижнім шаром, адже дорога у жахливому стані. Пропозиції подані до Укравтодору. До 50 днів буде проведено тендерні процедури і тоді розпочнуться ремонті роботи. На цю ділянку дороги передбачено приблизно 34 млн грн», – розповів Володимир Харчук.

Також, за його словами, невідкладного ремонту у цьому році потребує міст через річку Рата у м.Великі Мости. Для його ремонту необхідно 20 млн грн. Відповідні пропозиції знаходяться на розгляді в Укравтодорі.

Автомобільна дорога Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква належить до мережі автодоріг загального користування і фінансується виключно за рахунок коштів державного бюджету. Головним розпорядником коштів виступає Державне агенство автомобільних доріг України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!