На Львівщині відремонтують ще дві дороги

3282 0
Із початку червня ведуться підготовчі роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на автомобільних дорогах С 141208 Пустомити - Оброшино та С 141205 Пустомити – Поршна. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області.
Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Протягом минулого тижня  на автодорозі С 141208 Пустомити – Оброшино   дорожні бригади провели роботи з розробки грунту, фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, регенерацію існуючого дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону.

Станом на 13 червня на автодорозі С 141208 Пустомити – Оброшино дорожниками влаштовано 11 300 м2 вирівнюючого та 11 300 м2 верхнього шару асфальтобетону. Окрім того проведено регенерацію існуючого дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу площею 2 800 м2. Ремонтні роботи розпочато 01 червня 2016 року.

Автодорога С 141205 Пустомити – Поршна протяжністю 4 км, ремонт якої розпочали 11 червня цього року, також отримає нове покриття. Дорожниками проведено роботи з фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття протяжністю  1,7 км, відновлення основи з додаванням ЩПС (щебенево-піщаної суміші) та влаштовано 450 м  вирівнюючого шару асфальтобетону.

Ремонт даних автомобільних доріг, що сполучають села з районним центром, значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників.

Роботи виконує підрядна організація  ТзОВ «Онур Конструкціон»

Ремонтні роботи на автомобільних дорогах   С 141208 Пустомити – Оброшино та С 141205 Пустомити – Поршна проводять за кошти дежавного бюджету. Вартість виконання робіт 11,3 млн грн.

Нагадаємо, на загальнодержавній трасі Львів-Ужгород відремонтують 82 кілометри на відтинку від Самбора до кордону із Закарпаттям. Загальна вартість ремонту дороги – 442 мільйони гривень. Нині уже тривають ремонтні роботи.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!