На Львівщині відремонтують цього року 6 км дороги Сокаль – Стоянів

1656 0
Роботи за державний кошт виконує МПП «НАРА».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині триває ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141602 Сокаль – Стоянів. Ремонтні роботи виконує у межах проєкту «Велике будівництво» підрядна організація МПП «НАРА» (на ділянці від с. Бишів до с. Стоянів).

Читайте також: На Львівщині стартувало «Велике будівництво». Що планують робити?

Як повідомили в ОДА, середній ремонт цієї автомобільної дороги розпочали торік. Тут відремонтували 3,15 км дорожнього покриття в межах населеного пункту с. Бишів. Цього року продовжать ремонтні роботи на 6 км дорожнього покриття.

Наразі на дорозі Сокаль – Стоянів завершують роботи з розпушування покриття та розпочали влаштування основи щебенево-піщаної суміші. Найближчим часом заплановано приступити до влаштування нового асфальтобетонного покриття.

Читайте також: На одній із ділянок дороги Турка – Східниця обмежили рух

Ця дорога проходить територією двох районів (Сокальського та Радехівського) і сполучає населені пункти з центром ОТГ та дорогою державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Зазначимо, що згідно із платформою Youcontrol, МПП «НАРА» зареєстроване у 1996 році. Його засновником є Самвел Аветісян. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!