На Львівщині військові торгували краденими запчастинами до бронетехніки

1762 0
Комплектуючі до військової техніки планували відправити за кордон.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Працівники контррозвідки СБУ викрили розкрадання товарів військового призначення з військових частин Львівщини та підприємств оборонно-промислового комплексу. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«До угруповання входили співробітники однієї з військових частин. Разом зі спільниками вони організували оборудку з викрадення запчастин та комплектуючих до бронетехніки. Потім зловмисники планували нелегально переправити їх через державний кордон України», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Міноборони кажуть, що львівський Будинок офіцерів не продають

Контррозвідники провели 11 обшуків у Львові та в області за місцями проживання фігурантів кримінального провадження, а також зберігання товарів військового призначення.

Під час слідчих дій вилучено військові прилади нічного бачення, радіостанції, трансмісії, балансири, катки, деталі гусеничних стрічок, електродвигуни допоміжних систем та інші деталі до бронетехніки. Серійні номери на частині виявлених деталей пошкоджені.

Тривають слідчі дії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!