Півтори тисячі військових повернулись на Львівщину із зони ООС. Фото дня

3171 0
Із зони ООС повернулися півтори тисячі військових.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Яворові на Львівщині зустріли військовослужбовців 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, які повернулись із зони бойових дій. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Із Донбасу повернулися близько півтори тисячі вояків, які сім місяців перебували в зоні ООС, при цьому загинуло 10 військових бригади.

Військові пройшли урочистою ходою від місця постійної дислокації бригади до площі Ринок у Яворові. Армійці несли портрети військових, які загинули на Сході за час війни. Пам’ять полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Бригада перебувала в ООС із лютого по середину вересня та виконувала бойові завдання у районі населених пунктів Мар'їнка, Новомихайлівка, Славне, Тарамчук та Красногорівка.

За цей час звільнили фактично усю територію Мар'їнки, а також декілька вулиць, які ведуть до населеного пункту Трудівське. Після ротації військовослужбовці матимуть кілька тижнів відпустки та реабілітації, після чого повернуться на службу у Яворові.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!