На Львівщині внаслідок аварії загинуло двоє пасажирів

12094 0
Ще троє травмовано, серед яких 12-річна дитина.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У селі Ходорківці на Львівщині сталася аварія за участі автомобіля Ford Fusion, 42-річна водійка якого не впоралася з керуванням. Про це повідомили у головному Управлінні ДСНС України у Львівській області. 

«27 червня о 09:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Ходорківці (Бібрська МТГ) Львівського району водійка, 1979 року народження, автомобіля "Ford Fusion" не впоралася з керуванням та перекинулася», – зазначили в Управлінні. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 71-річний чоловік та 68-річна жінка загинули на місці. 

Читайте також: На півмарафоні у Львові помер 23-річний хлопець

Крім того, було травмовано 3 особи, серед яких 66-річна та 61-річна жінки, яких з травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані у 8-у міську клінічну лікарню міста Львова. Також травмована 12-річна дитина, яку госпіталізували у Львівську міську дитячу клінічну лікарню. 

«Одна із постраждалих пасажирок була затиснута деформованими деталями кузова. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілу з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги», – додають у ДСНС. 

Правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії.

Фото ДСНС України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!