На Львівщині внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка

31534 0
Пасажирка «Опеля», 12-річна дівчинка, від отриманих травм померла на місці події.
ФОТО ПОЛІЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ФОТО ПОЛІЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

На Львівщині внаслідок аварії загинула 12-річна дівчинка. Окрім того, двох людей з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 18 листопада, о 07.20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Красів Стрийського району.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, водій автомобіля «Шкода Октавія», яким керувала 48-річна мешканка Івано-Франківська, зіткнувся з автомобілем «Опель Астра» під керуванням 50-річного місцевого мешканця. Через ДТП пасажирка «Опеля», 12-річна дівчинка від отриманих травм померла на місці події. Водій автомобіля та ще одна пасажирка – 52-річна жителька того ж села – з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню. Їхні діагнози уточнюють.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Фото поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!