На Львівщині в аварії загинуло троє людей

3836 0
За словами правоохоронців, зіткнулись автомобілі «Шкода Рапід» та «Сітроен Кроссер».
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

Учора, 5 листопада, близько 19.30 між селами Сабанівка та Стоянів у Радехівському районі трапилася ДТП. Про це повідомляє Нацполіція Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуку.

За словами правоохоронців, зіткнулись автомобілі «Шкода Рапід», яким керував 32-річний мешканець Луцька та «Сітроен Кроссер», за кермом якого перебував 30-річний житель одного з сіл Кам’янка-Бузького району. Унаслідок зіткнення водій та двоє пасажирів «Шкоди», теж мешканці Луцька, віком 34 та 38 років, від отриманих травм померли на місці події. Водія «Сітроена» з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Поліцейські наразі розслідують обставини ДТП. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!