У якому стані перебувають поранені внаслідок ракетного удару на Львівщині

5739 0
Поранено п’ятеро людей.
Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

У Львівській області внаслідок нічних обстрілів ворожими ракетами залізничної інфраструктури поранено п’ятьох людей. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: По залізничній інфраструктурі на Львівщині влучили чотири крилаті ракети

Серед поранених троє у Стрийському районі та двоє – у Самбірському.

Читайте також: Унаслідок ракетного удару по Львівщині п'ятеро людей поранені. Оновлено

«Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема», – каже Максим Козицький.
 

Нагадаємо, що на Львівщині 1 червня росіяни завдали ракетного удару по об’єкту транспортної інфраструктури. Спочатку стало відомо, що внаслідок удару двоє людей поранені. Однак станом на 00:05 2 червня стало відомо вже більшу кількість поранених. Вранці стало відомо, що ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах. Влучили чотири крилаті ракети ворога, які запускали з акваторії Чорного моря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!