На Львівщині водій вантажівки збив двох дорожників «Онур». Один з них загинув

6839 0
Чоловікові, який скоїв наїзд, загрожує до восьми років позбавлення волі.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

На Львівщині водій вантажівки наїхав на двох дорожніх робітників «Онур», які працювали на узбіччі дороги. Один з них, 26-річний мешканець Самбора, загинув на місці, а іншого, 45-річного мешканця району, госпіталізували із травмами. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Читайте також: Водій автобуса, який збив 8-річну дівчинку у Винниках, був під наркотиками

ДТП сталася сьогодні, 14 вересня, о 9.00 на автодорозі «Львів–Ужгород», неподалік міста Новий Калинів Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ГАЗель» 51-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та скоїв наїзд на двох працівників дорожньо-будівельної компанії, які в момент аварії виконували дорожні роботи.

Водія автомобіля затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: У Львові водія автобуса, який насмерть збив 5-річну дівчинку, засудили до п'яти років ув'язнення

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!