На Львівщині водій в’їхав у зупинку громадського транспорту

17274 0
Внаслідок зіткнення водій автомобіля помер, а пасажир потрапив до лікарні.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

На трасі Київ – Чоп в с. Новий Милятин, що на Золочівщині, учора, 19 вересня, близько 18:00 год. трапилася ДТП, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

34-річний водій автомобіля «Мерседес Спринтер», мешканець міста Самбір, не впорався з керуванням та виїхав на праве по ходу руху узбіччя, де здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту.

Внаслідок зіткнення водій автомобіля помер у кареті швидкої допомоги, а пасажира автомобіля – 32-річного мешканця Самбора госпіталізували з тілесними ушкодженнями до Львівської лікарні швидкої допомоги.

Наразі всі обставини події встановлюють.

Нагадаємо, на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Давидів (район Малої Швейцарії) вчора зіштовхнулися автомобілі Mazda 6 та Mercedes-Benz Sprinter. 35-річна пасажирка легкового автомобіля загинула на місці події. Обох водіїв шпиталізували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!