На Львівщині вогонь знищив птахофабрику

5449 0
Учора на птахофабриці у Львівській області виникла пожежа, в результаті чого загинули майже 20 тисяч живої птиці, повідомляє прес-служба ДСНС.
фото: econigeria.com

фото: econigeria.com

«18 червня о 16:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в м. Пустомити по вул. Фабрична, 19 на території птахофабрики, в цегляній одноповерховій будівлі», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, пожежу було локалізовано о 17:18, ліквідовано о 17:36. Вогнем знищено технологічне обладнання, 19 695 голів живої птиці та дах на площі 800 квадратних метрів. «Пожежею знищено несучі конструкції даху, що призвело до його обвалу по всій площі. Врятовано поруч розташовану сусідню будівлю», – підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, близько 01:30 години ночі 18 червня на Грибовицькому сміттєзвалищі одночасно виникло 5 осередків вогню. Як розповів Tvoemisto.tv начальник відділу зв'язків із громадськістю та ЗМІ Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, пожежу одразу ліквідували працівники ДСНС, які там чергують.
 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!