На Львівщині впровадили графік відключень світла

9105 0
Повне відновлення електропостачання очікується до 22:00.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У понеділок, 31 жовтня, з 17:00 год на Львівщині впровадили графік аварійних відключень світла. Орієнтовний час відсутності електроенергії – 3-4 години. Повне відновлення очікується до 22:00.

Джерело: «Львівобленерго»

«За розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» з 17:00 у Львівській області впровадили графік аварійних відключень. Повідомити заздалегідь адреси відключень немає можливості, оскільки впроваджені саме аварійні відключення  це крайній захід, який вводиться негайно за розпорядженням диспетчера «Укренерго», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чим займаються українці, коли немає світла. Опитування

Переглянути, які населені пункти та вулиці без електроенергії, можна на сайті Львівобленерго у розділі «Чому немає світла» з допомогою пошуку діючих відключень.

Нагадаємо, 31 жовтня, у Львові та області почнуть застосовувати графіки погодинного відключення електроенергії. Ці графіки запроваджують в усій країні. За словами очільника Львівщини, такі відключення необхідні, щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України внаслідок дефіциту електричної потужності. Час та групи споживачів у погодинних відключеннях відрізняються від графіка аварійних відключень. Крім того, погодинні вимкнення електроенергії можуть застосовувати не в повному обсязі. 

Також мешканців області закликали зменшити споживання електроенергії та користування електроприладами у певні години, щоб у роботі електромереж не виникало перебоїв та не довелося робити примусові відключення.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!