На Львівщині вшанували рятувальників, які загинули на полігоні в Грибовичах

2006 0
Сьогодні – четверта річниця трагедії на Грибовицькому полігоні.
фото: лмр

фото: лмр

У Жовкві на території 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області вшанували пам'ять пожежників-рятувальників, які загинули на полігоні ТПВ в с. Грибовичі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Сьогодні – четверта річниця трагедії на Грибовицькому полігоні. 30 травня 2016 року зранку рятувальники Львівщини ліквідовували пожежу на території сміттєзвалища в с. Збиранка Жовківського району.  Проте вже о 15:20 під час збирання пожежно-технічного обладнання на території сміттєзвалища відбувся зсув сміття з висоти близько 90 метрів. Внаслідок цього під завалами опинилися рятувальники.

 Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Нагадаємо, двоє рятувальників — Андрій Вненкевич і Богдан Юнко — служили у Жовкві, а третій — Юрій Рудима — працював у Рава-Руській. Рятувальники приїхали першими на місце займання 28 травня. Ліквідувати пожежу вдалося ліквідувати через два дні. За даними слідства, рятувальники не допускали порушень техніки безпеки при гасінні пожежі.  

Додамо, що 30 травня у Львові оголошено день жалоби за загиблими
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!