Політична реклама

На Львівщині всі дороги придатні для руху транспорту

960 0
«Критичних ситуацій не було. На перевалах нормальний проїзд, їх постійно контролюють», – запевнив 10 грудня перший заступник голови обласної державної адміністрації, голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богдан Матолич. Він наголосив, що всі дороги області – проїзні.

Щодо перевалів він також прокоментував: «Але треба було підганяти. Для того і збирали всіх. Я сам об’їхав майже півобласті, переконався, в якому стані… Єдине, що в кінці дня був затор в районі Олеська: там розвернуло одну фуру. Туди кинули додатковий транспорт. Зараз і на вчора на вечір всі дороги – проїзні». Про це пише ZAXID.NET

На запитання, чи не має ЛОДА застережень щодо руху пасажирських ак5втобусів у гірських районах у таку негоду, адже перевізники обіцяють не випускати транспорт на рейси, якщо не буде забезпечено безпечного покриття, Богдан Матолич сказав: «Якраз гірські райони тут були менше проблемними. Снігопад в основному був у кам’янка-Бузькому, Бродівському районах та у Львові, де випало більше 10 мм снігу. На гірських територіях – 5-6 мм. Це не заважало рухові, там чергували машини. Ми завжди більше уваги приділяємо цим районам, зараз там все нормально».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!