На Львівщині встановлять вітряки за кошти Данії

4249 0
Данія готова надати Львівській області грант у розмірі 1,5 млн євро на встановлення вітряків. Про це заявив президент Данської бізнес-асоціації Ларс Вестб'єрг на зустрічі з очільником Львівської ОДА Олегом Синюткою.
фото: pravove-pole.info

фото: pravove-pole.info

За його словами, кошти на реалізацію проекту у галузі відновлювальної енергетики виділить данський кліматичний фонд, який планує розвивати діяльність в Україні. «Грантове фінансування у розмірі 1,5 мільйона євро можна буде використати на масштабний проект зі встановлення вітряків, а також скерувати на дешеві кредити у 6-8% для мешканців Львівщини на утеплення будинків чи заміну газових котлів», – заявив Ларс Вестб'єрг.

Читайте також: Іноземці Твого міста: Ларс Вестб’єрг про те, чому львів’яни багатші за данців

У Львівській ОДА заявили про готовність використовувати досвід Королівства Данії у галузі відновлювальної енергії і домовились більш предметно обговорити подальшу співпрацю 23 листопада. Передбачається, що наступного разу з представниками бізнес-асоціації до Львова приїдуть дипломати, які представляють Посольство Короліства Данії.

Джерело: EcoTown

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!