На Львівщині встановили нові дорожні знаки. Фото

3048 0
Вартість одного – три тисячі гривень.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

На Львівщині встановили перші 20 нових дорожніх знаків. Вони стосуються безпеки велосипедистів на дорогах області. Їх встановлюватимуть у місцях, де часто їздять велосипедисти-шосейники. Учасників руху закликають дотримуватись дистанції у півтора метра у момент випередження велосипедиста.

Знаки вже можна побачити на оновленій дорозі Східниця – Пісочна, Львів – Пустомити – Меденичі. 

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця Служби автомобільних доріг у Львівській області Оксана Богуш, вартість виготовлення та встановлення одного знаку орієнтовно 3 тис. грн.  

«Знаки облаштовують за кошти, передбачені на експлуатаційне утримання доріг Львівщини. Встановили 20 знаків. Плануємо їх встановити на всіх дорогах державного значення. У визначенні місць, де варто встановити знак, працюємо спільно із велоспільнотою області», – розповідає Оксана Богуш.

Спеціальні знаки «Випереджайте безпечно» служба автомобільних доріг Львівщини розробила їх у співпраці з представниками велоспільноти Львівщини.  

Нагадаємо, за 7 місяців 2020 року у Львові та у Львівській області в аваріях на дорогах загинули 138 людей. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!