На Львівщині дружину ексвійськового викрили на проросійській пропаганді

1724 0
Жінка прославляла злочинні дії армії рф, а також дискредитувала Збройні Сили України.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

На Львівщині викрили дружину ексвійськового, яка підтримувала агресію рф проти української держави. Про це повідомили у Службі безпеки України у Львівській області. 

За даними слідства, ідею «руZZкого міра» пропагувала дружина колишнього заступника командира однієї з військових частин. З початком повномасштабного вторгнення жінка активізувала свою антиукраїнську діяльність. На особистій сторінці в забороненій соцмережі «Одноклассники» вона прославляла злочинні дії армії рф, а також дискредитувала Збройні Сили України.

Читайте також: Інформували ворога про військові та стратегічні об’єкти. СБУ викрила агентурну мережу ФСБ

Їй повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України. Матеріали справи скерували до суду.

Нагадаємо, на Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який проводив підривну діяльність в інтересах спецслужб росії. Зокрема, чоловік коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!