На Львівщині викрили капітана патрульної поліції, який вимагав хабарів у перевізників

1556 0
У 10 тисяч гривень оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, яку він контролював.
фото: управління сбу у львівській області

фото: управління сбу у львівській області

Служба безпеки України викрила на хабарі інспектора патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького відділу поліції на Львівщині. Як встановили в управлінні, він організував механізм систематичного вимагання і отримання хабарів із перевізників ліспродукції.

У 10 тисяч гривень оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, яку він контролював. Правоохоронці затримали його, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, після того, як капітану передали частину хабаря.

Читайте також: Суд оштрафував власника ресторану біля Львова, де отруїлося 16 відвідувачів

Чоловікові повідомили про підозру у кримінальну правопорушенні за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Нагадаємо, що напередодні СБУ викрила керівника одного з львівських підприємств, який незаконно заволодів 1,5 мільйонами гривень, виділених на реконструкцію підвісного моста у Червонограді. В управлінні не уточнювали, про яке саме підприємтво йдеться, однак у тендері на визначення переможця для реконструкції підвісного мосту, який оголосила Червоноградська міська рада у 2018 році, перемогла фірма ТОВ «Будгарант групп». Вона запропонувала 7 млн грн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!