На Львівщині викрили масштабний підпільний алкозавод. Фото

2406 0
Товар збували мережам оптово-роздрібної торгівлі, а також закладам відпочинку.
Фото: СБУ у Львівській області

Фото: СБУ у Львівській області

На Львівщині Служба безпеки України викрила масштабну схему нелегального заводського виробництва і оптового збуту підакцизних товарів. Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області.

Читайте також: У Львові викрили cхему розкрадання 6 млн гривень на рекультивації полігону. Оновлено

Ділки реалізовували промислові об’єми алкогольної продукції без сплати встановлених зборів до держбюджету.

Для виробництва необлікованої алкогольної продукції використовували приміщення та незареєстроване технологічне обладнання на території одного з промислових об’єктів. Для виготовлення контрафакту брали заводську сировину. Щоб приховати її нестачу, учасники схеми вносили недостовірні відомості до звітної документації.

Готовий товар без марок акцизного збору збували представникам афілійованих мереж оптово-роздрібної торгівлі, а також закладам відпочинку.

Читайфте також: На Львівщині на систематичному вимаганні хабарів викрили інспектора Галицької митниці

Під час слідчих дій у виробничих, офісних та складських приміщеннях організаторів оборудки, правоохоронці виявили факти «списання» для підпільного виробництва оптових партій спирту майже 9 тисяч підготовленої до збуту контрафактної продукції, тару для фасування та документацію і чорнові записи із доказами протиправної діяльності.

За даними слідства, до оборудки причетне керівництво одного з найбільших підприємств регіону. Правоохоронці не уточнюють, на якому саме лікеро-горілчаному заводі виготовляли контрафактний алкоголь, але за даними видання Zaxid.net, йдеться про завод у Городку. У цьому місті працює єдиний горілчаний завод – «Абсолютний стандарт».

Фото і відео СБУ у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!