На Львівщині викрили незаконне виробництво горілки відомих марок

3909 0
Свій товар зловмисники продавали через гуртівні, заробляли до 4 млн грн в місяць.
Фото:Пресслужба Львівської обласної прокуратури

Фото:Пресслужба Львівської обласної прокуратури

В одному із сіл, що неподалік від Львова, декілька львів’ян разом із кількома мешканцями області виготовляли фальсифікат відомих марок горілки. Продавали свою продукцію через мережу гуртівень, так за місяць заробляли до 4 млн грн. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Читайте також: На Львівщині викрили наркоторговців. Фото

Доволі масштабне виробництво фальсифікатори організували у житловому приміщені одного з сіл Яворівського району. Виготовляли фальсифікат горілки відомих українських марок («Хортиця», «Green Day», «Хлібний Дар», «Гетьман» тощо), підробляли також і акцизні марки.

Свій товар зловмисники продавали через гуртівні, заробила банда до 4 млн грн на місяць.

Правоохоронці під час обшуків у підпільному цеху вилучили понад 12 тисяч пляшок готової горілки і майже 3 тисячі літрів спирту, 5 тисяч підроблених акцизних марок. У прокуратурі повідомляють, що фальсифікаторів затримали, незабаром арештують їхнє майно.

За незаконне виробництво і реалізацію алкоголю затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років (ч.1 ст.204, ч.1 ст.199 КК України).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!