На Львівщині викрили точку контрафактного алкоголю та тютюну. Фото

1184 0
На Львівщині поліцейські вилучили партії контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.
Фото: Volynonline

Фото: Volynonline

Правоохоронці викрили злочинну схему торгівлі підробленими підакцизними товарами під час проведення санкціонованих обшуків у магазинах, гуртівнях на території Яворівського та Мостиського районів Львівської області.

Читайте також: Поліція викрила канал постачання наркотиків у Личаківську колонію

Як попередньо встановили правоохоронці, зловмисники, використовуючи марки акцизного збору з ознаками підроблення, збували промислові партії контрафактної лікеро-горілчаної та тютюнової продукції через торгівельні заклади – магазини, гуртівні, а також переправляли їх за кордон.

Поліція виявила та вилучила 7 тисяч пляшок алкоголю (горілка, віскі, вино) відомих виробників в різних ємностях, 400 літрів спирту, а також майже 176 тисяч пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних. На продукції були наклеєні марки з ознаками підроблення.

Всі речові докази поліцейськіскерували на експертне дослідження.

Читайте також: У Брюховичах вбили бізнесмена Мечислава Жеребецького

Слідчі Яворівського відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до семи років позбавлення волі.

Фото Поліції Львівщини

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!