На Львівщині визначили сім комунальних приміщень, які продаватимуть цього року

1101 0
Приміщення по вул. Городоцькій, 2, зокрема і ті, які є в оренді Львівського лабораторного центру МОЗ України із списку на приватизацію поки вилучили.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Львівщині на приватизацію через аукціон у 2021 році виставлять 7 об’єктів. У переліку є приміщення медичних складів у Львові, Буську та Городку. Список об’єктів спільної власності громад області, які виставлять на приватизацію через аукціон депутати ЛОР затвердили учора, 27 квітня.

Читайте також: У Львові планують продати приміщення лабораторного центру поруч із хостелом

Із 7 об’єктів, які депутати пропонують на приватизацію у 2021 році, 4 знаходиться у Львові, решта – в області. 

У Львові на приватизацію потрапили колишні аптечні склади, що на вулиці на вул. П’ясецького, 9. Їх площа понад 5 тис. метрів квадратних. Також у переліку є ще три приміщення у будинку на проспекті Чорновола, 59.

З переліку депутати вилучили всі нежитлові приміщення по вул. Городоцькій, 2, зокрема і ті, які є в оренді Львівського лабораторного центру МОЗ України. Начальник управління майном спільної власності Сергій Івах зазначив, що вони потребують додаткової інвентаризації.

«Працівники управління майном спільної власності Львівської обласної ради проведуть додаткову інвентаризацію та оцінку балансової вартості усіх нежитлових приміщень по вул. Городоцька, 2. За її результатами буде встановлено актуальну стартову ціну для продажу, що дозволить виручити від реалізації цих об’єктів більше коштів. Також хочу зазначити, що всі аукціони будуть відбуватись через систему Prozzoro і дати проведення цих торгів будуть заздалегідь оприлюднені», – розповів начальник управління майном спільної власності Сергій Івах. 

Кошти від приватизації – наповнення дохідної частини обласного бюджету.

Читайте також: Львів опинився у трійці міст-лідерів, які найактивніше здавали в оренду майно

Нагадаємо, приміщення лабораторії Львівського обласного лабораторного центру МОЗ, які розташовані у самому центрі Львова, на 5 поверсі будинку на вул. Городоцькій, 2 планують продати.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!