На Львівщині продовжують незавершений у 2017 ремонт дороги Ковель-Жовква

1579 0
У 2017 розпочали ремонт на ділянці від Червонограда до Великих Мостів, тоді роботи не завершили
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині поблизу міста Великі Мости розпочали ремонт дороги Р-15 Ковель – Володимир – Волинський – Червоноград – Жовква, там укладають верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття, інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Дорогу почали ремонтувати ще у 2017 році, через недофінансування ремонт зупинили.

«Дорога Р-15 сполучає між собою Львівську та Волинську області. Протяжність автошляху в межах Львівщини – 62,4 км. Зараз укладаємо верхній шар асфальтобетону на ділянці, на якій два роки тому забезпечили проїзд транспорту лише у нижньому шарі», – йдеться у повідомленні служби.

Читайте також: Уряд забрав 62 млн у онкохворих і віддав їх на будівництво львівських доріг

Відремонтувати автомобільну дорогу Р-15 по всій протяжності в межах Львівської області планують до кінця наступного року, якщо буде фінансування. Роботи виконує підрядна організація «Автомагістраль-Південь» за майже 500 мільйонів гривень. 

Додамо, за даними сайту Наші гроші, дві третини усіх дорожніх підрядів Служби автомобільних доріг у Львівській області у 2020 році сумою від 100 млн гривень отримали три компанії – ТОВ «Автомагістраль-Південь», ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Техно-Буд-Центр».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!