На Львівщині за 160 млн відремонтують дорогу Турка-Лопушанка

1788 0
Цього року на ремонт дороги виділили 50 мільйонів гривень.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

У Львові оголосили процедуру закупівлі на капітальний ремонт дороги загального користування Турка – Лопушанка, яка веде до пункту пропуску Лопушанка – Міхновець. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Дорогу ремонтуватимемо на двох ділянках - від Турки до села Вовче та від Вовчого до Лопушанки. Вона є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до перспективного пункту пропуску Лопушанка-Міхновець», – зазначив він. 

Тендерні процедури щодо першого напрямку протяжністю 7 км триватимуть до 13 липня. На ремонт дороги цього року виділили 50 млн грн.

«Для ремонту другої ділянки на сьогодні профільний департамент розробляє проектно-кошторисну документацію. До серпня її мають завершити», – додає Юрій Бучко. 

Очікувана вартість капітального ремонту і реставрації ділянки Турка – Лопушанка становить 160 мільйонів 669 тисяч гривень.

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

Нагадаємо, що на Львівщині відремонтують дорогу в межах експлуатаційного утримання. Дорога сполучатиме села Забужжя – Руда-Сілецька.

Тут облаштують водовідведення, опісля проведуть підсипку щебнем, профілювання та грейдерування.

Також додамо, що з початку 2022 року Укравтодор не буде проводити поточні середні ремонти доріг в Україні. Відтак, будуть проводити лише капітальний і поточний типи ремонту доріг. 

Софія Шавранська

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!