На Львівщині за 16 млн гривень відремонтують міст на дорозі Мшанець – Стрілки

1013 0
Загальна кошторисна вартість цього об’єкту становить 16,4 млн гривень, а ремонт планують завершити наступного року.
фото: лода

фото: лода

Дорожники влаштовують бурозаливні сваї на будівництві мосту на ділянці дороги Мшанець – Стрілки. Цей міст пошкодила повінь у 2008 році. Рух цим мостом перекритий. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Після повені та пошкодження поруч збудовали тимчасовий міст, який слугує основним проїздом до сьогодні та перебуває в аварійному стані. З того часу жодних робіт з відновлення мосту не проводилося. Минулого року департамент дорожнього господарства розпочав роботу з виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт зруйнованого мосту», – каже він.

Читайте також: На Львівщині відремонтували міст, якому понад п'ятдесят років

Цього року, за словами чиновника, провели процедуру закупівлі та передбачили кошти в державному дорожньому фонді для початку робіт у сумі майже 8,5 млн гривень. Загальна кошторисна вартість цього об’єкту становить 16,4 млн гривень, а ремонт планують завершити наступного року.

Нагадаємо, що на Стрийщині після ремонту відкрили для проїзду один із найдовших мостів у Західній Україні. В аварійному стані міст, протяжністю 852 метри, перебував упродовж 14 років, 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!