На Львівщині за 50 млн грн відремонтують міст через річку Стрий

2720 0
Роботи виконують відповідно до графіку. Їх мають завершити цьогоріч до Дня Незалежності України 24 серпня.
фото: іван бондар

фото: іван бондар

На дорозі єдності М-30, зокрема на в’їзді до міста Жидачева, ремонтують міст довжиною понад 328 метрів, що проходить через річку Стрий. Роботи розпочали минулого тижня, їх виконує Волинська мостобудівельна компанія. 

Як повідомив під час стріму речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар, міст збудували ще в 2004 році, а два роки тому віднесли до до категорії таких, що потребують ремонту. Відомо, що частково міст реконструюють, зокрема пішохідні зони обабіч мосту були 1,5 метри завширшки, а після становитимуть 180 см, згідно з новими стандартами. Також змінять освітлення на сучасне із LED-лампами.

Нині на мості організували реверсний рух, демонтують старе дорожнє покриття, із одного боку демонтували також і пішохідну зону. Роботи, за словами Івана Боднара, виконують відповідно до графіку. Їх мають завершити цьогоріч до Дня Незалежності України 24 серпня.

Фото Івана Бондаря


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!