На Львівщині за добу підтвердили коронавірус ще 54-х мешканців. Ще одна людина померла

9904 0
На Львівщині з підтвердженим коронавірусом померли вже 20 людей.
Фото: armyinform

Фото: armyinform

За добу на Львівщині підтвердили коронавірус ще 54-х мешканців. Загалом у області є 753 хворих на Covid-19. Про це повідомила керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Читайте також: Як у Львові роблять тести на Covid-19 та чому послаблювати карантин зарано

У реанімації в госпіталі ветеранів та репресованих помер чоловік 1952 року народження з Яворівського району. У нього була пневмонія та супутні захворювання. Його перевели з Львівської обласної лікарні. 

Також учора помер 75-річний мешканець села Дуліби Стрийського району. Пацієнта госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні 30 квітня. 3 травня лабораторно підтвердили Covid-19. У чоловіка була  двобічна пневмонія. Супутні захворювання – ІХС, цукровий діабет, серцева надостатність.

Як повідомив заступник головного лікарня Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник, наразі у медзакладі лікують 107 пацієнтів із підтвердженим коронавірусом, із них 20 медиків. У відділенні інтенсивної терапії восьмеро хворих. На апараті ШВЛ перебуває троє пацієнтів (віком 71 рік, 70 років та 51 рік) у вкрай тяжкому стані та з супутніми хворобами. 

Читайте також: Скільки може тривати епідемія коронавірусу у Львові

Додамо, що на Львівщині з підтвердженим коронавірусом померли вже 20 людей, 152 – одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!