На Львівщині за порушення карантину судитимуть священника і трьох чиновників

7534 0
Наприкінці березня в одній з міських церков Червонограда відбулась служба за участі понад 10-ти людей.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Червоноградський міський суд на Львівщині розгляне чотири протоколи за порушення умов карантину, складені на священника, міського голову, його заступника та керівника відділу культури. Про це з посиланням на суд повідомляє видання Судова влада України.

Читайте також: Де на Львівщині найбільше хворіють на коронавірус

Ідеться про те, що наприкінці березня у церкві святого Юрія в Червонограді відбулась літургія за участі понад 10 людей, що стало порушенням карантинних умов, запроваджених в Україні Кабміном.

Вчора 29 квітня до Червоноградського міського суду Львівської області надійшли справи щодо проведення церковної літургії під час карантину.

За порушення правил карантину священнику загрожує штраф у розмірі від 17 тис. до 34 тис. грн, а посадовцям – від 34 тис. до 170 тис. грн.

Додамо, у квітні лабораторний тест підтвердив захворювання на коронавірус в одного із священників парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України УГКЦ в Червонограді.

Станом на сьогодні у Червонограді лабораторно підтверджено 5 випадків захворювання на ковід-19, а на Львівщині загалом – 430.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!