На Львівщині планують заборонити продаж алкоголю після 22-ї години

4117 1
Сьогодні, 22-го листопада, Львівська обласна рада підтримала ініціативу департаменту соціального захисту населення ЛОДА обмежити роздрібний продаж алкоголю в торговельних мережах Львівської області з 22:00 до 10:00 год.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Так, ЛОР своїм рішенням рекомендувала органам місцевого самоврядування довести до суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного), на території Львівської області встановити режим роботи з обмеженням реалізації з 22:00 до 10:00 год., – інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Чотири роки без алкоголю вночі. Як це діє у Львові

Відповідно до рішення, контроль за дотриманням режиму реалізації алкогольних напоїв будуть забезпечувати органи національної поліції. За словами заступника директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА Оксани Соболь, очікується, що завдяки цьому рішенню в області зменшиться кількість порушень громадського порядку, зокрема злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, а в перспективі – мінімізується соціально-економічний вплив алкоголізму на суспільство.

Читайте також: Скільки коштуватимуть алкогольні напої після подорожчання. Перелік

Додамо, що заборона продажу алкоголю має розповсюджується на магазини на територіях АЗК Львівщини та гіпермаркет «Ашан», що в селі Сокільники, Пустомитівського району.

Нагадаємо, заборона на продаж алкогольних напоїв після 22.00 у Львові діє з 2010-го року


Читайте також:
24 Листопада, 2016 11:58
axab Законопроект «Про службу в органах місцевого самоврядування» рекомендовано до прийняття комітетом ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування:
[***]://decentralization.gov.ua/news/item/id/3632
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!