На Львівщині зафіксували землетрус

26657 0
Землетрус стався о 13 год.13 хв.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

На Львівщині поблизу села Луки у Самбірському районі зафіксували вчора, 10 січня, землетрус. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

«За інформацією від чергового сейсмостанції «Львів», 10 січня в 13 год. 13 хв (по Києву) в Україні у Львівській області, Самбірський район, поблизу села Луки зафіксовано землетрус», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: (Не)сейсмічна країна. Як у Львові будують сейсмостійкі будинки

У ДСНС уточнили, що в районі станції Карпатського регіону стався підземний поштовх магнітудою близько 1,9 бала, без негативних наслідків. За шкалою інтенсивності землетрус класифікували як невідчутний для людей.

Нагадаємо, у грудні 2019 року на Львівщині зареєстрували землетрус магнітудою 2,2. Поштовхи зафіксували сейсмологи у Бродівському районі. Мешканці їх також не помітили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!