На Львівщині загорівся рейсовий автобус

1314 0
Вогонь пошкодив моторний відсік та водійський салон.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

На Львівщині виникла пожежа у рейсовому автобусі поблизу с. Тухолька Стрийського району. Автобус здійснював рейс за маршрутом Львів – Жупани. Про це повідомили у ГУ ДСНС Львівської області.

Читайте також: У Львові водій маршрутки на світлофорі збив 16-річну дівчину

До прибуття вогнеборців водій самостійно намагався ліквідувати загорання. На місці події прибули четверо рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе, які локалізували та ліквідували пожежу.

Вогонь пошкодив моторний відсік та водійський салон.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюють.

Читайте також: У Львові маршрутка з пасажирами в'їхала у дерево

Нагадаємо, що у Львові 10 червня водій маршрутки №183 у Львові в’їхав у знак та світлову конструкції автозаправки на пр. Червоної Калини о 6:38 год, а після обіду водій маршрутки №41 наїхав на пішохідному переході на 16-річну дівчину на вулиці Під Дубом. Напередодні 7 червня на вул. Левандівській маршрутка № 11 заїхала у дерево. Унаслідок зіткнення постраждали п'ятеро пасажирів. Їм надали медичну допомогу.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!