На Львівщині затримали грабіжника з Одеси, якого розшукували пів року

1587 0
Разом із сином та охоронцем він напав на людину, побив та викрав майже пів мільйона гривень і телефон за майже 27 тис. грн.
Ілюстративне фото: konkurent.in.ua

Ілюстративне фото: konkurent.in.ua

У Трускавці на Львівщині затримали злочинця з Одеси, який перебував у розшуку з липня минулого року. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Його підозрюють у тому, що він разом із сином, тепер експоліцейським, та охоронцем напав на людину, побив та викрав майже пів мільйона гривень і телефон за майже 27 тис. грн.

Він зник у липні минулого року й відтоді перебував у розшуку. З’ясувалося, що він переховується на Львівщині. За цей час він перереєстрував автівку на інший номер, залишив мобільні телефони у Одесі, відростив бороду, а сам, разом із коханою, попрямував на курорт. Поселились вони у приватному секторі, аби не «світити» паспорти.

Злочинця затримали вчора, 10 січня, у Трускавці. Йому оголосили підозру за ч. 1 ст. 162 (порушення недоторканності житла) та ч. 4 ст. 187 КК України (розбій).

Чоловік опирався та намагався вистрибнути із вікна другого поверху, проте, його все одно затримали. Тепер суд має обрати йому міру запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує від 8 до 15 років ув’язнення та конфіскація майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!