На Львівщині затримали громадянку росії, яка переправляла чоловіків за кордон

2529 0
Свої послуги вона оцінювала у 1000 доларів США.
фото: львівська обласна прокуратура

фото: львівська обласна прокуратура

На Львівщині затримали громадянку росії, яка незаконно переправляла військовозобов’язаних через кордон. жінка пообіцяли переправити військовозобов’язаного мешканця Львівщини через державний кордон України та надати йому військово-облікові документи про непридатність до військової служби за станом здоров’я. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. 

Свої послуги вона оцінила у 1000 доларів США. 

Читайте також: У Львові затримали керівника громадської організації, який допомагав чоловікам покинути країну 

«За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримали та повідомили про підозру громадянці рф за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України)» йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці затримали фігурантку в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що за час воєнного стану на Львівщині відкрили 48 кримінальних проваджень щодо ухилення від мобілізації, організації схем незаконного переправлення через кордон та надання хабарів прикордонникам за такий перетин. Найбільше справ станом на початок червня цього року стосуються порушників, які за винагороду обіцяли допомогти виїхати з країни чоловікам призовного віку.

Фото Львівської обласної прокуратури

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!