На Львівщині злочинна організація під виглядом тероборони викрадала людей

3184 0
До групи входило понад шість учасників – місцевих мешканців.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

СБУ на Львівщині виявила злочинну організацію, яка під виглядом одного з добровольчих формувань територіальної оборони викрадала людей. Про це повідомили у пресслужбі Служби безпеки України.

Зазначається, що до складу «добробату» входило понад 6 місцевих мешканців. Спецслужби встановили факти викрадення, незаконного позбавлення волі та катування людей.

Окрім того, затримані намагалися займатися рекетирством у результаті штучно створених конфліктних ситуацій. За інформацією правоохоронців, підозрювані займалися вимаганням грошей у громадян під надуманими приводами. Якщо ж люди відмовлялися платити гроші, затримані особи застосовували до потерпілих психологічний тиск, насильство та погрози фізичної розправи.

Співробітники Служби безпеки затримали організатора та активних учасників злочинної організації під час вимагання грошей в потерпілого. Наразі шістьом зловмисникам повідомлено про підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!