На Львівщині затримали хлопця, який на відео закрив кошеня в банці

2673 0
Наразі не відомо, чи уникне хлопець відповідальності за вчинок.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

20-річний хлопець одного з сіл Сокальського району закрив живе кошення у скляну банку та зняв це на відео, яке виклав у Інстаграм. Про це повідомила речниця поліції Львівської області Катерина Рибій.

За кілька годин хлопця знайшли працівники Червоноградського відділу поліції та відвезли в Сокальське відділення поліції для перевірки та відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Пізніше хлопець записав ще одне відео, в якому пояснив, що це був невдалий жарт і банка була відкрита. З котом наразі все добре.

Поліція за фактом жорстокого поводження з твариною відкрила кримінальне провадження

Нагадаємо, за знущання над тваринами передбачена кримінальна відповідальність. Покарання за жорстоке поводження з тваринами тягне за собою штраф від 3,4 до 5,1 тисяч гривень. Якщо поліція кваліфікує жорстоке поводження з твариною за статтею Кримінального кодексу, винуватцю, залежно від наслідків, загрожує обмеження або позбавлення волі на термін від шести місяців до 3 років. За вбивство тварини в присутності дитини – обмеження або позбавлення волі на термін 3-5 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!