СБУ на Львівщині затримала диверсанта з росії

986 0
Чоловік поширював пропагандистські матеріали та возвеличував владу рф.
Фото/ СБУ

Фото/ СБУ

Служба безпеки України затримала на Львівщині громадянина російської федерації, який проводив деструктивну діяльність в регіоні. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Чоловік вів політику на підтримку російської агресії, возвеличував керівництво рф та поширював пропагандистські матеріали із запереченням окупації українських територій.

Також встановлено, що тривалий час росіянин переховувався в одному з помешкань неподалік стратегічного об’єкта критичної інфраструктури. Наразі здійснюються превентивні заходи для унеможливлення проведення диверсій біля зазначеного об’єкта.

Правоохоронцями припинено пропагандистську та підривну діяльність, складено протокол про адміністративне затримання. Готуються документи для видворення зловмисника з України.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!