На Львівщині затримали шістьох ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути кордон

1684 0
Вони планували незаконно потрапити до країн ЄС, оскільки законних підстав – не було.
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

Упродовж вихідних військовослужбовці Львівського загону затримали шістьох осіб, які намагалися незаконно виїхати з країни поза пунктами пропуску. 

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook

Прикордонні наряди відділів «Рава-Руська», «Краківець», «Смільниця» та «Сянки» виявили та затримали неподалік державного кордону шестеро чоловіків віком від 20 до 29 років. Четверо з них виявились жителями Дніпропетровської області, ще двоє – Івано-Франківської. В ході бесіди правопорушники зізнались, планували незаконно потрапити до країн ЄС, оскільки законних підстав на те не мали.

Читайте також: Двоє львів’ян за 11 тисяч доларів переправляли ухилянтів за кордон

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 

Нагадаємо, на Львівщині судитимуть ще двох ухилянтів, які намагались виїхати за кордон із підробленими документами. Їм загрожує позбавлення волі на строк до двох років.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!