На Львівщині затримали в’язнів-утікачів. Поранений поліцейський

3773 0
Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.
Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Працівник Жидачівського відділення поліції Олег Франків отримав ножове поранення грудної клітини під час затримання двох засуджених, котрі напередодні втекли з виправної колонії. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Злочинців затримали вчора, 4 вересня, о 19:30 в одному з сіл Жидачівського району. Поліцейський-водій чергової частини перебував поза службою та побачив біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених. Він повідомив у відділок поліції, а сам підійшов до чоловіків, представився та запропонував поїхати у відділення.

Підозрювані відмовились в вдарили Олега Франківа ножем у ліву сторону грудної клітини. Водночас поліцейські Жидачівського відділення затримали в’язнів-утікачів, а пораненого правоохоронця госпіталізували, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Нагадаємо, 3 серпня з Миколаївської виправної колонії №50 на Львівщині втекли двоє засуджених. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!