На Львівщині завершують ремонт ділянки дороги, що з’єднує Мостиська із курортним регіоном

2251 0
У Самборі відремонтували близько 2 кілометрів дороги у межах експлуатаційного утримання.
фото: юрій бучко

фото: юрій бучко

На Львівщині завершують ремонт ділянки дороги в межах Самбора. Так, дорожники ліквідовують аварійну ямковість на дорозі, що з’єднує прикордонне містечко Мостиська із курортним регіоном Львівської області. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

«У Самборі відремонтували близько 2 кілометрів дороги у межах експлуатаційного утримання. Це ямковий ремонт, бо та дорога була в жахливому стані. Минулого року там розпочали поточний середній ремонт. У зв'язку з тим, що триває воєнний стан, то ні капітальні, ні поточні ремонти не проводяться. Але цю частинку зробили в межах експлуатаційних робіт», – повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко.

Читайте також: Україна та Польща домовились спростити перетин кордону між країнами

Додамо, що напрямок від Самбора до Борислава вже капітально відремонтували. Йдеться про 30 км туристичного маршруту Мостиська – Самбір – Борислав. Він веде до дороги М-11 Львів – Шегині, кордону з Польщею. Половина шляху від Мостисьок до Самбора теж готова, залишається ще 14 км. Із них цього року зроблять асфальтоване покриття лише на двох, де минулого року зняли нижній шар і зробили основу з бетоносуміші. Більше робіт наразі там не планують.

Нагадаємо, що минулого року стартував ремонт автомобільної дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. Зокрема, роботи почали на ділянці від Мостисьок до Самбора. До цього відновили частину дороги між Самбором та Бориславом. На проведення поточного середнього ремонту цієї автомобільної дороги торік передбачили майже 265 млн гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон».

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!