На Львівщині завершують ремонт на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Фото

3472 0
Загальна вартість ремонту становила 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт моста, який нині завершують.
фото: максим козицький/фейсбук

фото: максим козицький/фейсбук

На Львівщині завершують ремонт на мості між Східницею та Уричем, на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. На об’єкті дорожники змонтували балки прогонових будов, встановили монолітну плиту. Зараз укладають асфальтне покриття. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Проїжджа частина має ширину 7 метрів. Ремонт цього моста дозволить напряму доїхати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур».

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який напередодні попереджали мешканці

Торік відремонтували 5 кілометрів автошляху Східниця – Верхнє Синьовидне, що з’єднує Дрогобицький та Сколівський райони. Загальна вартість ремонту становила 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт моста, який нині завершують.

Нагадаємо, 3 травня, о 19:35, у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині провалився міст через річку Західний Буг. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Через обвал споруди заблокована траса на дорозі Львів – Луцьк. Щоб розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту, Львівська залізниця запустила експрес-потяг Львів – Чернівці до Луцька.

Читайте також: На трасі Львів – Радехів – Луцьк провалився міст. Фото

На Львівщині ще є дев’ять аварійних мостів, які планують обстежити найближчим часом. Якщо буде потреба – деякі з них закриють для руху транспорту. Загалом цього року планують провести ремонт на близько 50 мостових переходах та шляхопроводах та розпочати  реконструкцію аварійного моста, що розташований біля ТЦ «Епіцентр».

Фото: Фейсбук Максима Козицького


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!