На Львівщині завершують ремонт останньої частини траси Львів – Пустомити – Меденичі. Фото

3081 0
Загальна протяжність дороги становить 47,5 км.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині завершують ремонт останньої частини траси Львів – Пустомити – Меденичі на відтинку від села Велика Горожанка до селища Меденичі. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Автомобільна дорога загального користування державного значення Т-14-16 сполучає Львів із Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і є найкоротшим шляхом до курортних Трускавця та Східниці.

За словами міністра інфраструктури України Владислава Криклія, який сьогодні, 28 листопада, оглянув реконструкцію дороги, орієнтовна сума, аби завершити її, становить 310-320 млн гривень. Загальна протяжність дороги становить 47,5 км.

Читайте також: На Львівщині ремонтують дорогу до заповідника Тустань

Ремонтно-будівельні роботи на вказаній дорозі виконують в межах державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Нагадаємо, що підготовчі роботи на ділянці почали у червні цього року. Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні торік. Також до кінця цього року частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтують у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і наступного року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!